Screenshot website

Champagne Henri Maillart et Fils

Het Franse champagnehuis Henri Maillart heeft Interact Network benaderd om hun website vorm te geven. Bijzonder, want Chamery ligt niet naast de deur. 

Chamery is een voor de Champagnestreek typisch wijnbouwersdorp op de "Route du Champagne". Aan de  rue de l'Eglise 20,  ligt het huis Champagne Henri Maillart. Hier worden elk jaar zeer fijne Champagnes geproduceerd door Mdme Maillart en haar zoon.

De site moest het "champagnegevoel" weergeven. In het ontwerp ziet u hoe onze vormgevers dit tot uiting hebben gebracht. Daarnaast is ons foto-videoteam op locatie gaan filmen tijdens de pluk "Les Vendanges" , de eerste botteling "Le Tirage" en de definitieve botteling "Le Dégorgement". Op de site kunt u de video's bekijken en zien welk proces er aan de uiteindelijke fles champagne voorafgaat.


www.champagne-henri-maillart-et-fils.fr
 

Op de homepage maken we kennis met het karakteristieke huis van Henri Maillart Maillart et Fils. Via een flash-animatie opent de toegangspoort van het huis. De website bevat niet alleen informatie over de verschillende soorten Champagne die het Champagnehuis produceert, maar geeft ook een beeld van de productiewijze.

Interact Network organiseerde diverse foto- en videoshoots op locatie in Chamery. Hierbij werden de verschillende stappen van de productie van de Champagne gefilmd.  De vele uren film werden vervolgens gemonteerd, ingesproken en klaargemaakt voor online publicatie.

 
 
Optimalisatie en Online Marketing!

Meer informatie

Professionele webshop starten?

Meer informatie

Nieuw logo of huistijl nodig?

Meer informatie

Portfolio:
 
Interact Network Facebook pagina RSS-feed Bekijk onze twitterfeed Online video\ LinkedIn
Over ons
Dit doen wij
Contact
Inloggen CMS
Nieuws
Klant aan het woord
Portfolio
Referenties
Optimalisatie en online marketing
Professionele webshop starten?
Nieuw logo of huistijl nodig?
Neem contact met ons op!
Interact Network | Herendreef 67, 4527 AZ Aardenburg | T. +31 (0) 631943273 | info@interactnetwork.com